0733.368.833

- 20%

Maraton Forte 20 cps + Maraton Gel

Brand:

Maraton Forte

  • 263,00 lei 210,00 lei

Maraton Forte 20 cps + Maraton Gel

Pentru a va ajuta la imbunatatirea performantelor sexuale, va prezentam Maraton Forte + Maraton Gel, doua produse ce au beneficiul de a actiona la nivelul functiilor sexuale si de a le stimula. Prin utilizarea acestora, disfunctiile erectile pot fi ameliorate, iar actele dumneavoastra sexuale vor fi imbunatatite si prelungite. 

Suplimentul Maraton Forte se prezinta sub forma de capsule si combina puterea terapeutica a extractelor din plante, ce sunt renumite pentru calitatile lor afrodisiace si de a sprijini mentinerea unor erectii calitative si pentru perioade lungi de timp. 

Pe de alta parte, Maraton Gel este un lubrifiant ce se recomanda a fi utilizat atunci cand lubrifierea naturala nu se produce, facilitand in acest mod penetrarea. De asemenea, puteti utiliza Maraton Gel pentru a experimenta jocurile erotice preferate. Acest produs are un pH special, ce nu afecteaza mucoasa vaginala. 


Mod de utilizare al produselor Maraton Forte + Maraton Gel.

Doza zilnica recomandata din Maraton Forte este de 2 capsule, intr-o singura administrare.

Maraton Gel se aplica intr-o cantitate suficienta la nivelul organelor sexuale si se poate repeta operatiunea dupa preferinta.


Daca ai achizitionat acest produs, spuneti parerea.

Nota: Codul HTML este citit ca si text!