0733.368.833

- 20%

Maraton Forte 20 cps x 3 cutii

+ Transport Gratuit
Brand:

Maraton Forte

  • 705,00 lei 564,00 lei

Maraton Forte 20 cps x 3 cutii

Conform celor mai recente studii, sexul poate oferi o crestere incredibila a sanatatii si bunastarii dumneavoastre. Activitatea sexuala frecventa este legata de beneficiile fizice, cum ar fi scaderea tensiunii arteriale, avantaje emotionale si reducerea stresului.

Exista si situatii nefavorabile in care actul sexual nu poate avea loc sau unul din parteneri prezinta dificultati in acest sens. Din acest motiv, suplimentul alimentar Maraton Forte capsule vine in sprijinul barbatilor ce trec prin astfel de situatii si contribuie la promovarea unui apetit sexual optim, ameliorarea disfunctiilor erectile si combaterea ejacularii precoce.

Gratie compozitiei sale 100% naturale, Maraton Forte capsule actioneaza benefic la nivelul functiilor sexuale, crescand astfel performantele fizice si sexuale , ajutandu-va sa va bucurati de placere atat dumneavoastra, cat si partenera. 


Administrand suplimentul Maraton Forte, organismul beneficiaza de urmatoarele efecte:

- revigorarea si revitalizarea corpului;
- imbunatatirea apetitului sexual si al libidoului;
- o intensitate crescuta a orgasmelor;
- suplimentul nu prezinta reactii adverse;
- conduce la obtinerea unor erectii ferme si pentru o perioada lunga de timp;
- are capacitatea de a actiona inca de la prima administrare;
- se poate consuma in mod ocazional.

Cu Maraton Forte capsule nu mai este necesar sa va ingrijorati in ceea ce priveste calitatea actelor dumneavoastra sexuale. Datorita formulei sale pe baza de extracte din plante, Maraton Forte este un produs natural ce vine sa va ajute in imbunatatirea calitatii vietii sexuale, beneficiind astfel de placere intensa. 


Mod de administrare al suplimentului alimentar Maraton Forte capsule.

Se recomanda consumul ocazional a 1-2 capsule pe zi, cu doua ore inainte de inceperea actului sexual. Acest produs poate fi administrat si in mod curativ, cate o capsule pe zi.

Atentie! Nu depasiti doza maxima de 4 capsule/24 ore. Nu se recomanda persoanelor suferinde de boli cardiace grave sau in cazul celor ce li s-a interzis efortul fizic. 

Daca ai achizitionat acest produs, spuneti parerea.

Nota: Codul HTML este citit ca si text!