0733.368.833

- 22%

Happy Maraton

Brand:

Maraton Forte

  • 124,00 lei 97,00 lei

Happy Maraton

Pachetul Happy Maraton contine trei produse dedicate pentru imbunatatirea performantelor sexuale: Maraton Forte capsule, Ladies Dream si Maraton Forte Gel. Cele 3 produse ajuta la imbunatatirea calitatii vietii sexuale in cuplu. Acestea sunt special concepute pentru a promova si sustine o viata sexuala sanatoasa prin stimularea apetitului sexual cresterea performantelo sexuale  cat si pentru prevenirea disfunctiilor sexuale feminine sau masculine.
Deoarece viata sexuala reprezinta un procent considerabil in viata de cuplu, pachetul Happy Maraton ajuta la imbunatatirea dorintei sexuale, contribuie la combaterea ejacularii precoce si va sprijina in atingerea orgasmelor.

Produsul Maraton Forte capsule este unul destinat barbatilor, pentru imbunatatirea performantelor sexuale, stimularea dorintei sexuale si  obtinerea unor erectii  ferme, calitative si pe perioade lungi de timp. 

Ladies Dream este un produs special creat pentru femeile ce intampina dificultati in atingerea orgasmului sau prezinta un apetit sexual scazut, din cauza starilor de oboseala sau stres. Suplimentul Ladies Dream ajuta la imbunatatirea performantelor sexuale in randul doamnelor si promoveaza un libidou corespunzator. 

In cadrul pachetului Happy Marator regasim si un lubrifiant pe baza de silicon - Maraton Forte Gel, ce este destinat pentru crestera placerii ambilor parteneri, avand posibilitatea de a usura lubrifierea naturala, in situatia in care aceasta este dificitara. Cu ajutorul acestui gel, placerea din timpul actului sexual poate fi intensificata si astfel orgasmul nu va intarzia sa apara. In plus, Maraton Forte Gel prezinta un pH corespunzator, ceea ce nu va duce la aparitia iritatiilor. El se poate utiliza si la dus, avand o compozitie pe baza de silicon, permitand o lubrifiere optima.


Mod de administrare al pachetului Happy Maraton.

Se recomanda consumul a 1-2 capsule pe zi din Ladies Dream, cu aproximativ 2 ore inainte de intierea actului sexual.

Maraton Forte se recomanda a fi administrat ocazional, intr-o doza de 2 capsule pe zi, cu 2 ore inainte de actul sexual. 

Setul Happy Maraton contine: Maraton Forte 4  capsule, Ladies Dream 2  capsule, Maraton Forte Gel 50 ml

Daca ai achizitionat acest produs, spuneti parerea.

Nota: Codul HTML este citit ca si text!