0733.368.833

- 21%

Maraton Gel

Brand:

Maraton Forte

  • 28,00 lei 22,00 lei

Maraton Gel

50 ml

Lubrifiantul Maraton Gel este un produs ce a fost realizat pentru a ajuta la imbunatatirea placerii si intensitatii actului dumneavoastra sexual. Utilizarea acestuia este recomandata in situatia in care lubrifierea naturala nu se efectueaza in mod corespunzator, Maraton Gel avand abilitatea de a facilita lubridierea si sprijina stimularea sexuala. 

Produsul Maraton Gel prezinta o formula ce se bazeaza pe silicon, comparativ cu alte produse asemanatoare ce sunt pe baza de apa. Gratie siliconului, lubrifiantul Maraton Gel va ajuta la imbunatatirea placerii in cadrul actului sexual atat pentru dumneavoastra, cat si pentru partenera. 

De asemenea, Maraton Gel prezinta un pH corespunzator, are o compozitie delicata cu pielea, ofera protectie florei si nu conduce la aparitia iritatiilor. Lubrifiantul Maraton Gel poate fi utilizat si in apa sau dus, datorita formulei sale pe baza de silicon, ce va permite lubrifierea si in astfel de conditii. 

Se recomanda utilizarea unei cantitati optime din cadrul lubrifiantului Maraton Gel si se aplica la nivelul organelor sexuale. Se poate reaplica in functie de necesitate.

Daca ai achizitionat acest produs, spuneti parerea.

Nota: Codul HTML este citit ca si text!