0733.368.833

- 24%

Maraton 20 cps + Ladies Dream 20 cps

Brand:

Maraton Forte

  • 390,00 lei 298,00 lei

Maraton Forte 20 cps + Ladies Dream 20 cps


Indisponibil momentan. Ladies Dream de 20 capsule nu se mai produce

O viata sexuala sanatoasa si constanta se reflecta in viata dumneavoastra de zi cu zi si chiar si in sanatatea organismului. Astfel, o deficienta in cadrul acesteia va poate afecta din mai multe puncte de vedere, precum in plan emotional, social si al sanatatii intregului organism. Din acest motiv, va prezentam pachetul pentru cuplu, ce include doua supliment alimentare 100% naturale - Ladies Dream si Maraton Forte capsule. Gratie acestora, performantele ambilor parteneri pot creste considerabil, la fel si apetitul sexual. In plus, formulele naturale ale produselor ajuta la revitalizarea corpului si ameliorarea starilor de anxietate si stres, ce afecteaza in mod negativ viata sexuala.

Maraton Forte este un produs dedicat barbatilor, pentru mentinerea erectiilor ferme, stimularea apetitului sexual cresterea performatelor sexuale. Prin consumul acestuia, puteti beneficia de  ameliorarea si prevenirea disfunctiilor erectile, obtinerea unui libidou corespunzator si  obtinerea unor erectii puternice si care sa dureze in timp.

Formula unica a suplimentului Ladies Dream combina extracte din plante naturale, ce au posibilitatea de a stimula apetitul sexual al femeilor, ajuta la imbunatairea placerii sexuale si cresterea libidoului

Prin consumul celor doua suplimente Ladies Dream si Maraton Forte viata dumneavoastra sexuala poate fi imbunatatita considerabil


Mod de administrare al produselor.

Se recomanda consumul suplimentului Ladies Dream intr-o doza de 1-2 capsule pe zi, de preferat inainte de masa, cu 2 ore inainte de actul sexual. 

Maraton Forte se recomanda a fi consumat intr-o doza unica de 2 capsule, cu doua ore inainte de inceperea actului sexual. 

Daca ai achizitionat acest produs, spuneti parerea.

Nota: Codul HTML este citit ca si text!