0733.368.833

- 20%

Maraton Forte 4cps + Maraton Gel

Brand:

Maraton Forte

  • 93,00 lei 74,00 lei

Maraton Forte 4cps + Maraton Gel

Daca va doriti sa va imbunatatiti calitatea vietii sexuale si sa cresteti performantele, pachetul Maraton Forte 4cps + Maraton Gel reprezinta o alternativa naturala pentru a intensifica placerea in cadrul actelor sexuale.

Extractele naturale din plante ale Maraton Forte, sunt deja recunoscute pentru actiunile lor afrodiziace, de prevenire a ejacularii premature si de crestere a potentei, contribuind astfel la imbunatatirea calitatii vietii dumneavoastra sexuale si la cresterea increderii in sine. De asemenea, suplimentul alimentar Maraton Forte ajuta la obtinerea unor erectii calitative si pentru perioade lungi de timp, bucurandu-va astfel de acte sexuale prelungite.  

Suplimentul alimentar Maraton Forte se recomanda a se consuma ocazional, 2 capsule/zi intr-o singura dministrare, cu aproximativ 2 ore inainte de actul sexual. 

In cadrul actelor sexuale pentru cresterea placerii si intensitatii, puteti folosi si Maraton Gel, un lubrifiant ce poate fi utilizat pentru sex anal, vaginal, atingand placeri maxime. Acest produs prezinta un pH special ce este delicat cu mucoasa vaginala a partenerei. 

Maraton Gel nu pateaza si nu prezinta reactii adverse. Este un lubrifiant natural pe baza de apa.

Daca ai achizitionat acest produs, spuneti parerea.

Nota: Codul HTML este citit ca si text!